Dilluns a dijous: 8:30-13:30/15:30:19:30h | Divendres tarda tancat


  Contacte : +34 93 790 22 14 | +34 93 790 13 32

PÍNDOLES PER UN BON CONFINAMENT

Com bé va dir el Dr. Albert Ellis, psicòleg i fundador de la Teràpia Racional Emotiva Conductual,  “la persona emocionalment madura ha d’acceptar completament el fet que vivim en un món de probabilitats i d’atzar, on no hi ha, ni probablement mai hi haurà, certeses absolutes, i ha de adonar-se que no és per res horrible “.

La TREC es basa en la idea, com deia Epictet al Segle I d.C., que no són les coses que ens passen les que ens trastornen sinó el que ens diem sobre elles.

Una situació complexa i difícil com la que estem vivint sol despertar tota mena de pensaments i emocions i això és totalment normal i comprensible. Són moltes les limitacions que hem d’assumir i naturalment tenim sentiments negatius, com ansietat, ràbia, tristesa, impotència, frustració, entre d’altres. Aquest malestar, sinó aprenem a gestionar-lo, ens bloqueja de tal manera que no ens permet trobar els recursos necessaris per afrontar d’una manera realista, lògica i pràctica aquestes circumstàncies tan adverses. Quines són les emocions més intenses i freqüents que t’estan acompanyant en aquesta difícil situació que estem vivint? Com t’estan afectant?

T’agradaria afrontar aquest confinament d’una manera més saludable?

Adjunto un exemple d’intervenció des de la TREC que, espero us pugui ajudar.

 

Anna Masachs Milà

Psicòloga col.nº 4103

Especialista en Teràpia Racional Emotiva Conductual (TREC)

anna-psicologa.com