Dilluns a dijous: 8:30-13:30/15:30:19:30h | Divendres tarda tancat


  Contacte : +34 93 790 22 14 | +34 93 790 13 32

TALLER EDUCACIÓ EMOCIONAL

TALLER EDUCACIÓ EMOCIONAL

(NENS DE 5 A 8 ANYS /  ADOLESCENTS 9 A 12 ANYS )

Dissenyats perquè puguin aprendre a reconèixer, comunicar i gestionar les seves emocions.

Totes les sessions estan dissenyades per treballar el món emocional a partir de jocs.

 

 

 

I per què hem d’educar les emocions? 

 

La Intel·ligència Emocional ens permet prendre consciència de les nostres emocions i de les dels demès, així com poder regular-les.

Tot això succeeix guiat pel nostre cervell emocional (el sistema límbic), que durant la infància genera els determinants del nostre comportament emocional i social.

En els primers anys el cervell infantil comença a establir connexions molt ràpidament (el 90% del creixement del cervell humà es produeix durant els 5 primers anys). Les experiències del nen amb els seus pares determinen les connexions que més tard guiaran la seva forma d’afrontar las relacions, administrar la seva ira, tenir motivació i curiositat,…

S’ ha demostrat empíricament que la intel·ligència emocional es relaciona amb una disminució de l’ansietat, l’ estrès, els comportaments de risc,…junt amb una major tolerància a la frustració , benestar i felicitat.

Existeix també una relació demostrada entre la salut emocional i la física, observant-ne un augment de les defenses davant la vivència d’emocions positives. A més a més s’han trobat vàries malalties de caràcter psicosomàtic: asma, úlceres gàstriques, tics, contractures, hipertensió,….

Quan ajudem als nostres fills a enfrontar-se  a les emocions, s’estableixen connexions entre el cervell superior i els impulsos primitius de por, ira i angoixa del cervell inferior, i això permetrà que d’adults siguin capaços de reaccionar correctament a l’estrès. I com a pares, tindrem la satisfacció de saber que els estem ajudant, alhora que estem descobrint-los i fent-nos millors adults.

El taller es divideix en tres blocs d’una hora

BLOC I: AUTOCONSCIÈNCIA EMOCIONAL 

trista

Què són les emocions i els sentiments

Comuniquem cóm ens sentim

BLOC II: EMPATIA

51bc1495-4ba7-4794-9ca4-3235681eb39e

Les emocions dels altres: com sabem si estan contents, enfadats, tristos,…

Què podem fer per ajudar als altres

BLOC III: GESTIÓ D’EMOCIONS NEGATIVES

nen.enfadat

L’autocontrol

La Relaxació

La Solució de conflictes

Des de la ISSA volem ajudar al desenvolupament de la intel·ligència emocional dels vostres fills, per això hem organitzat aquests tallers per a tothom qui ho vulgui. Amb la col·laboració d’una professional hem pogut preparar aquesta activitat que esperem que nos us perdeu!

Propers tallers

DIMARTS TARDA

L’ESPAI TERAPÈUTIC MARESME- ESPAI BLAU (Clínica ISSA- Carrer Nou 46, Mataró)

Preu Taller: 75 €

Preus especials per assegurats ISSA.

Cal fer inscripció prèvia:

[email protected]

93 790 22 14