Dilluns a dijous: 8:30-13:30/15:30:19:30h | Divendres tarda tancat


  Contacte : +34 93 790 22 14 | +34 93 790 13 32

Consultora de Salut Integral Dra. Bonamusa

Consultora de Salut Integral Dra. Bonamusa

Saps com se sent una dona treballadora i activa quan té el seu primer fill i els efectes que té en la seva família?

Algunes dones que són mares per primera vegada se senten espantades i soles. Altres, al contrari, se senten felices i realitzades. I ho dic per l’experiència que m’atorga ser pediatra des de fa més de 30 anys i haver compartit aquestes emocions amb moltes dones. Aquests sentiments negatius són més típics de les dones actives, amb tendència al perfeccionisme i a les que els costa delegar feines. La majoria de dones estem acostumades a ser molt actives i el naixement d’un nadó crea una aturada en l’activitat diària que ens crea dubtes. Ningú no ens havia dit abans que això era així.

 

 

T’estrenes com a mare i s’acumulen els dubtes, mai no t’havies sentit tan insegura, ni tan sols saps si ho estàs fent bé.

Donar el pit és la millor elecció?

Com puc organitzar-me millor?

Quina és la millor manera d’alimentar-me durant la criança?

És bo que l’agafi o el deixo plorar?

He de dormir amb ell?

L’he de portar a l’escola bressol?

Ens costa adaptar-nos al fet de no dormir regularment, als canvis físics del nostre cos i apareix aquell dubte sobre si ho estaré fent bé.

Quin serà el millor moment per a recuperar el meu pes ideal?

Hi ha tants interrogants!! Però no et preocupis.

Sé com et sents i la meva feina com a consultora experta en salut consisteix a acompanyar-te en aquest canvi, tant a tu com al teu fill per ajudar-te i que novament puguis sentir que portes les regnes de la teva vida.

  • I com ho faré?

Com a pediatra i experta en alimentació saludable, t’aconsellaré sobre la millor alimentació pera tu i el teu nadó i com a consultora i experta en salut, ajudant-te en la presa de decisions i a crear bons hàbits que facin de la criança una aventura apassionant…

T’acompanyaré també en la criança integral del teu fill i seré al teu costat davant el dubtes que puguin anar sorgint durant el camí. T’aconsellaré també si el que vols és recuperar el pes i tornar a estar en forma. Només necessito que em donis un vot de confiança.

 

Dra. Anna Bonamusa Ventura Pediatra des de fa més de 30 anys. Coach en alimentació saludable. Professora de cuina saludable. Formada a l’escola de Montse Bradford de Barcelona. Consultora experta en salut formada per l’INN de Nova York. •

 

Visites privades amb la Consultora de Salut Integral Dra. Bonamusa a la Clínica ISSA.

Inscripcions: info@espaiterapeuticmaresme.com

Tel. 93 790 22 14

Clínica ISSA Nou, 46. Mataró